E premte, 22 Maj 2015

Shëndeti

0
Kumbulla është fruti më i mirë gjatë stinës së verës si nga përmbajtja e ulët kalorike ashtu edhe nga efekti freskues. Kumbulla përmban një...

0
Strijat që njihen ndryshe si smaljaturat shkaktohen nga gjente, por edhe nga ndryshimi i menjëhershëm i lëkurës së femrës.Kur lëk...

0
Një lajm i mirë vjen për të gjithë femrat. Nëse juve dëshironi një lëkurë të lëmuar dhe të freskët nuk është e nevojshme të harxhoni para du...

0
Një grup shkencëtarësh nga Britania e Madhe kanë realizuar një studim se si ndikon kequshqyerja në trurin tonë.Pasi realizuan kët...

0
Nëse jeni nga ata që bëjnë dieta por nuk dobësohen as edhe një gram, atëherë ka ardhur koha të kërkoni mënyrat të cilat përshpejtojnë metabo...

0
Sipas një studimi të ri të botuar në revistën shkencore 'Annals of Neurology', konsumimi i specit të kuq mund të ndikojë pozitivisht në tru ...

0
Gërhitja është një problem që nuk prek vetëm të rriturit, por edhe 25-40% të fëmijëve. Lënia pas dore e këtij shqetësimi i cili cilësohet...

0
Diabeti melitus është një sëmundje kronike shumë e përhapur kohët e fundit. Përveç mjekimit standardë me medikamente antidiabetikë, mjaft me...